Leonora i semifinale i Eurovision: Derfor er den store stol blevet byttet ud

Foto: Kasper Wenstrup
Leonora Colmor Jepsen står klar på den store Eurovision-scene i semifinalen i aften. Der blev dog bygget en ny stol magen til den fra Herning i Israel.

”Love is forever”, sang Leonora Colmor Jepsen fra sin store blå stol i Boxen i Herning tilbage i februar. Og det sikrede hende en billet til Israel, hvor hun i aften står klar på den store Eurovision-scene i semifinalen. Dog er det ikke helt den samme stol, som har fundet vej til Tel Aviv.

- Vi er faktisk blevet nødt til at bygge en ny stol nede i Israel, fortæller Leonora til BILLED-BLADET, da vi møder hende ude i DR Byen. Det var netop inden hun kunne vende snuden mod Israel og det internationale popbrag.

Største rekvisit nogensinde

Igennem Danmarks Eurovision-historie har der aldrig været så stor en rekvisit på scenen som Leonoras blå stol. Ifølge DR er stolen intet mindre end 4,6 meter høj og 2,4 meter bred. DR’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, svarer da også klart på, hvorfor der skulle bygges en ny stol magen til i Israel.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Vi synes, det fungerede så godt med stolen i Herning, så vi ville bare have den med. Men den billigste og bedste løsning var at få lavet en ny her i Israel, så det har vi fået, forklarer han til DR.

Semifinalen i Eurovision Song Contest toner frem på skærmen i aften kl. 21.00 på DR1.  

Leonora på sin blå stol i Boxen i Herning ved Dansk Melodi Grand Prix 2019. 
Foto: Dan Mariegaard

Leonora på sin blå stol i Boxen i Herning ved Dansk Melodi Grand Prix 2019. 

Læs interviewet med Danmarks musikhåb Leonora i denne uges BILLED-BLADET, hvor hun blandt andet fortæller om sin fortid som skøjteløber.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden