Lily Broberg sætter sit præg på Skjerns Magasin i Korsbæk

Lily Broberg.

Lily Broberg.

Foto: AOP
Skjerns Magasin i Korsbæk på Bakken bliver piftet op til den ny sæson. Ikke mindst Lily Broberg alias fru grisehandler Larsen sætter sit præg på Niels Sechers detaljerede scenografi.
Lily Broberg ville have været stolt. 
 
Det er nemlig skufferne fra hendes gamle garnbutik, ”Lily Broberg Garn”, som hun åbnede i 1962 i København, som folkene bag Korsbæk på Bakken har fået fat i, og nu er i gang med at arbejde ind i scenografien i Skjerns Magasin.
 
Butikken bliver nemlig frisket lidt op indvendigt, inden "Matador"-byen Korsbæk åbner på torsdag den 17 marts.
 
- Vi fik skufferne af dem, der havde Lilly Brobergs gamle garnbutik og har fået dem sat ind i Skjerns Magasin, fortæller Korsbæks scenograf Niels Secher.
 
 
Han er i fuld gang med arbejdet i Matador-byen på Bakken, hvor også Andelsbageriets konditorafdeling er blevet udvidet og vil stå klar til åbningen, så folk kan nyde deres kager og kaffe i nye, store lokaler.  
 
I Skjerns Magasin har man også fundet tyve blade af Nordisk Mønster-Tidende (som vi i dag kender som FEMINA) fra 1923 og 1926, som man har hængt op i butikken.
 
Det bliver altså en del nostalgi og historiske detaljer at se på for Ghita Nørby, når hun på torsdag skal være med til at åbne Korsbæks anden sæson, og Bakkens sæson nummer 433.
 
 
Se flere billeder af Skjerns Magasin og det flotte interiør i galleriet nedenfor.
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden