Lina Rafn vender tilbage til DR: Mentor i nyt underholdningsprogram

Foto: Martin Høien
Det bliver de to stærke, kvindelige artister, Sanne Salomonsen og Lina Rafn, som skal være mentor i DR’s nye underholdningsprogram.

Når DR til efteråret har premiere på det nye underholdningsprogram ”LIVE! – Danmarks nye live-artist”, bliver det med to stærke kvindelige artister som mentorer.

For nogle uger siden blev det afsløret, at årets kvindelige ”X Factor”-dommer, Sanne Salomonsen, er den ene mentor. Og nu er hendes kollega også blevet røbet.

Det bliver 41- årige Lina Rafn, som sammen med Danmarks Rock mama skal støtte sangtalenterne, skriver dr.dk.

Lina Rafn: Musik giver mest mening live

- For mig er det, når man står og optræder live, at musik giver allermest mening. Musik skal ikke kun være noget, der kommer ind gennem ørene, men også ind gennem øjnene, forklarer Lina Rafn til dr.dk.

Selv har hun mange års erfaring med at stå på en scene og optræde live. I mere end 20 år har hun været den kvindelige del af duoen Infernal.

Artisterne får lov at være sig selv

Det er langt fra første gang, at Lina Rafn er med i et stort underholdningsprogram på DR. I fire sæsoner var hun dommer i "X Factor", og nu er hun altså tilbage på kanalen. 

Men det bliver til en anden opgave, end hun tidligere har haft, forklarer hun. 

- For mig at se, er den store styrke ved ”LIVE!”, at artisterne får lov til at være sig selv. De må komme med lige den slags musik, de har lyst til, og de skal ikke proppes ned i en eller anden bestemt kasse, siger hun til dr.dk og fortsætter.

- Mit job i programmet er ikke at forme og ændre deltagerne, men at støtte op om det, de allerede kan og brænder for.

Få et gensyn med både Sanne Salomonsen og Lina Rafn samt alle de andre tidligere "X Factor"-dommere i galleriet herunder. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden