Line fra "Hammerslag": Nyt hjem og baby på vej

Line Franck

Line Franck

Foto: Flemming Jeppesen
Hun mødte kærligheden i skikkelse af en anden mægler fra "Hammerslag" - netop i forbindelse med en hushandel.
Ting tager tid.
Den sætning går igen og igen, når den  35-årige mægler fra "Hammerslag", Line Franck og 31-årige Rasmus Milling - som også optræder i programmet - fra Aarhus fortæller om deres samliv og byggeprojekt. For det første tog det sin tid, før de endelig fandt sammen. For det andet kræver det tid og tålmodighed at ombygge en rødstensvilla fra 1961 til en moderne villa med plads til forældre og tre døtre. Endelig har de rigtig god tid, inden de på et tidspunkt vælger at få papir på hinanden.
 
 

Et bryllup skal være en kæmpefest

– Et bryllup skal være en kæmpefest. Derfor skal jeg først være færdig med at være gravid og amme, inden vi gifter os, smiler Line Franck, der venter sit tredje og parrets andet barn til januar. I forvejen har hun datteren Smilla på otte år, og for 16 måneder siden fik hun og Rasmus datteren Andrea. Om tre måneder vokser familien til fem, når endnu en pige kommer til verden.
Netop den sidste graviditet fik sat ekstra skub i planerne om, at de skulle flytte fra den næsten 100 år gamle herskabslejlighed på 3. sal med fælles vaskemaskine i kælderen og udsigt over havnen i Aarhus til en ældre villa, som de selv kunne sætte deres præg på. Valget faldt på en 56 år gammel og yderst velholdt villa på 129 kvadratmeter med fuld kælder i forstaden Højbjerg.
 
Line Franck og Flemming Jeppesen
Foto: Flemming Jeppesen

Line Franck og Flemming Jeppesen

 

Kærlighed og hushandel

Line Franck er daglig leder af to danbolig-butikker i henholdsvis City og Nørregade i Aarhus, og Rasmus, der også er uddannet og har arbejdet som ejendomsmægler, har startet sit eget firma, Boligrådgivningen, hvor han hjælper køberne i en hushandel. Det var netop i forbindelse med en hushandel, at Line og Rasmus tilfældigt så hinanden første gang. Derefter tog det næsten et helt år, før de igen stødte på hinanden, og de var begge i mellemtiden blevet singler. Så gik der yderligere et halvt år, før de blev kærester, og tid havde de åbenbart nok af, for først efter endnu tre år flyttede Line og Rasmus sammen i herskabslejligheden. 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden