Onsdag, 15. februar 2023 — af Karina Didriksen

Line Franck har et helt særligt bånd med Søren og Dennis: Nu sætter hun ord på

Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist.
Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist. 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
Ejendomsmægleren Line Franck fra ”I hus til halsen” har fået to nære venner og brødre i designeren Søren Vester og tømreren Dennis Lindequist.

Jebjerg, Gamtofte, Haderup og Vejen. Det er blot nogle af de byer, som Line Franck lagde vejen forbi, da hun sidste år optog den nye sæson af ”I hus til halsen” på DR1.

Det er femte gang, at den jyske ejendomsmægler laver det populære boligprogram, og ved sin side har hun som altid sine to gode venner og kolleger, designeren Søren Vester og tømreren Dennis Lindequist.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er os tre, der er omdrejningspunktet, og når jeg er sammen med dem, kan vi næsten kaste os ud i hvilken som helst opgave, og så ved jeg, at vi nok skal klare den, siger Line Franck til BILLED-BLADET.

En klog storebror

Faktisk har Line Franck fået så tæt et forhold til Søren og Dennis, at hun føler, de er blevet en del af familien, og at hun har fået to brødre med i købet.

- Søren er min storebror. Det er lidt, som om han har levet tre liv og ved alt det, som gamle mennesker ved, fortæller Line Franck med et smil og fortsætter:

- Søren kan synge gamle sange og kender alle mulige mennesker. Han er min gode, kloge storebror, som jeg altid kan ringe til, og som jeg ved, at jeg altid kan regne med.

Energisk lillebror

Den 40-årige ejendomsmægler har også en masse rosende ord at sætte på Dennis Lindequist.  

- Dennis er min energiske lillebror. Han er den, som kan finde på at springe et konfettirør inde i campingvognen og altid er klar på en fest og en krammer, fortæller Line Franck med et grin og tilføjer:

- Han er meget omsorgsfuld og betænksom og drilsk, skør og sjov, men altid med hjertet placeret på det rette sted.

Foto: Matias Brenø Olsson/DR

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden