13. jan. 2021
Af Karina Didriksen

Line Franck om I hus til halsen: Derfor har det været rædselsfuldt

Søren Vester og Line Franck.
Søren Vester og Line Franck.
Foto: Matias Olsson/DR
Tv-værten Line Franck fra DR’s ”I hus til halsen” blev meget påvirket af de corona-restriktioner, som den nye sæson blev underlagt.

Boligeksperten Line Franck er for tredje gang vært på DR’s ”I hus til halsen”, men den nye sæson har været langt sværere at optage end tidligere.

Hun og makkeren Søren Vester gik nemlig i gang med optagelserne under coronakrisen, og det betød, at de skulle overholde en række restriktioner – blandt andet at holde afstand til de medvirkende.

- Det har været rædselsfuldt! Både Søren og jeg går op i det med hud og hår, og det er jo ofte med tårer, så det har været svært ikke at måtte hjælpe deltagerne fysisk med at give et kram og lægge en skulder til, siger Line Franck til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Vi kommer ud til mange sårbare mennesker, og vi skulle jo ikke risikere at smitte nogen. Derfor er det godt, at deltagerne har gode venner og familier, som kan støtte dem og give dem krammere.

Kravler ind under huden

38-årige Line Franck, som tidligere har arbejdet som ejendomsmægler hos Danbolig, elsker, at hun kan hjælpe familier med at få solgt deres huse, så de kan komme videre i deres liv.

- Det kravler altid ekstra ind under huden på mig, når der er børn involveret, og det er der i afsnittet onsdag aften, fortæller hun og fortsætter:

- De starter tit med at gemme sig lidt, indtil de finder ud af, at Søren og jeg kun vil dem det bedste. Så ender de med at være lige så opslugt af det som deres forældre, og så bliver det hele familiens projekt.

”I hus til halsen” sendes på DR1 hver onsdag kl. 20.00. Der er otte afsnit i denne sæson.

Læs mere om: