I hus til halsen-vært i tårer: Mistede ønskebørn

Jesper Nielsen og hustruen Lisbeth. 

Jesper Nielsen og hustruen Lisbeth. 

Foto: Lars H. Laursen
Ejendomsmægleren Jesper Nielsen, kendt fra DR’s ”I hus til halsen”, fortæller om sin og hustruens store sorg i TV3’s ”Til middag hos”.

Ejendomsmægleren Jesper Nielsen var i fem år vært på DR-programmet ”I hus til halsen”, og han åbner nu op omkring sit livs store sorg.

Det sker i TV3-programmet ”Til middag hos”, hvor han fortæller sine tre gæster, Cecilie Schmeichel, Pusle Helmuth og Frederik Nonnemann, om, da han og hustruen, Lisbeth, mistede et par for tidligt fødte tvillinger.

- Vi havde kæmpet i syv år for at få et barn. Omkring 2007 bliver Lisbeth gravid med tvillinger, men hun bliver lagt ned, fordi hun meget tidligt i graviditeten begynder at få veer, forklarer Jesper Nielsen i programmet og fortæller, at fostervandet allerede gik i uge 21.

- Så brød vi sammen. Det var jo vores store drøm, som vi havde kæmpet i mange år for. Dagen efter går fødslen i gang, og hun føder, mens jeg står og kigger på. Det er en hård fødsel, og der kommer to helt nye, fine mennesker ud.

Bryder sammen

Selv om der var liv i de to, små børn, da de blev født, så fortæller 48-årige Jesper Nielsen til sine berørte gæster, at det snart blev vendt til en stor sorg.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Benene spræller på Lukas, der kommer ud først, men så bliver han kvalt, fordi han ikke kan trække vejret. Og Laura bagefter. Det var den værste dag i mit liv. Lisbeth bryder sammen, og jeg bryder sammen. Vores familie forsvinder mere eller mindre som dug for solen, lyder det fra en tårevædet Jesper Nielsen.

Forældre til to skønne sønner

Både han og hustruen var knust over at have mistet deres ønskebørn, men heldigvis smilede lykken til dem et par år senere, hvor sønnen Frederik kom til verden.

I dag er de forældre til Frederik på 10 år og Phillip på otte, og så har Jesper Nielsen også datteren Sally fra et tidligere forhold.

”Til middag hos” kan ses på TV3 og Viaplay.

Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden