30. dec. 2020
Af Karina Didriksen

Mads Steffensen: Derfor forlader jeg DR

Mads Steffensen.
Mads Steffensen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Tv-værten Mads Steffensen har valgt at stoppe på DR, og her forklarer han hvorfor.

Mads Steffensen har taget en stor beslutning om at forlade DR, mens han er på toppen af sin karriere, og han kommer nu med en forklaring på hvorfor.

I et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, fortæller han om sine overvejelser og sit svære valg.

- Jeg har fået alle mine drømme opfyldt. DR vil altid været noget særligt for mig, og jeg siger tusind tak for det hele. Jeg tør godt sige, at jeg stopper på toppen. Det har jeg altid lovet mig selv, at jeg ville gøre, skriver Mads Steffensen og fortsætter:

- Det seneste år har selvfølgelig været anderledes, og det har også givet tid til refleksion over, hvordan jeg vil bruge min tid. Jeg kunne se ind i et nyt år, der ville ligne det forrige. Det hele blev meget sikkert.

- Jeg har haft åbnet alle døre og kigget ind flere gange. Så nu går jeg efter en gammel drøm om at skabe mit eget arbejdsliv.

Fremtiden er uvis

I 2020 fyldte Mads Steffensen 50 år, og han har stadig mange år tilbage på arbejdsmarkedet. Hvad der skal ske fremover, har han ikke 100 procent på plads endnu.

- Min fremtid er endnu herligt uvis, og det har jeg det godt med. Men jeg ved, at jeg skal lave en ugentlig podcast på platformen Podimo. Det bliver - selvfølgelig - med et panel og dilemmaer, for det er min metier, skriver tv-værten i Instagram-opslaget og fortsætter:

- Og så vil jeg ellers ud og lave flere shows og møde folket og springe på spændende opgaver, som jeg ikke før har haft tid til eller mulighed for.

- Selv om det selvfølgelig er angstprovokerende at lave denne manøvre, og selv om det har været en svær beslutning, så er jeg først og fremmest glad. Jeg har høje forventninger til 2021, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Læs mere om: