1. aug. 2020
Af Luise Marie Bekker

Mads Steffensen droppede ferien: Vil hellere hylde Bent Fabricius-Bjerre

Bent Fabricius-Bjerre og Mads Steffensen. 
Bent Fabricius-Bjerre og Mads Steffensen.
Foto: Peter Grosen og Gregers Overvad
Mads Steffensen har badet i den bølgen blå i Tisvilde, men tog hjem fra sin ferie for en helt ekstraordinær værtsrolle.

I aften, lørdag, kan man se Mads Steffensen i værtsrollen i DR's hyldestprogram til Bent Fabricius-Bjerre, ”Tak for musikken”.

I disse uger holder han ferie fra "Mads & Monopolet", men værtstjansen på sådan en opgave ville han ikke sige nej til, ferie eller ej.

- Jeg blev kaldt ind på grund af det her program, men havde egentligt ferie. Sådan en opgave er vigtig, og den ville jeg gerne tage, for jeg ville gerne være med til at hylde sådan en fantastisk mand, siger Mads Steffensen til BILLED-BLADET.

Mads Steffensen: Bent Fabricius-Bjerre var inspirerende

Han har flere gange mødt Bent fabricius-Bjerre og interviewet ham til både radio og tv.

- Jeg var så imponeret af, at han ikke dvælede ved fortiden, men altid var frisk på at prøve nye ting af. Det var sjovt, for han havde lavet så mange store hits, så han kunne sagtens leve af at spille fortiden hele tiden. Men han var frisk på at betræde nyt land – det var inspirerende at kigge på udefra, siger Mads Steffensen.

- Jeg tror, han har inspireret mange kunstnere og ikke-kunstnere som mig med det drive, han havde.

Et varmt program

Mads lover et godt mindeshow i aften, hvor han får besøg af blandt andre Trine Pallesen, der optrådte med Bent i syv år, Caspar Phillipson, som arbejdede med ham i Tivoli og Daimi – han skrev melodien til ”Jeg sætter min hat som jeg vil”. Søren Rasted kommer også ind og fortæller om ham.

- Det er et varmt program, hvor der er fokus på den musik, han lavede, siger Mads Steffensen om mindeshowet, der blev optaget i går, fredag.

Mads Steffensen er tilbage med nye dilemmaer i "Mads & Monopolet" på lørdag d. 8. august.

Læs mere om: