30. dec. 2020
Af Karina Didriksen

Mads Steffensen overrasker: Stopper som vært på DR

Mads Steffensen
Mads Steffensen
Foto: Martin Høien
Tv-værten Mads Steffensen har valgt at gå nye veje og stopper som vært på radioprogrammet ”Mads & Monopolet” samt andre DR-programmer.

50-årige Mads Steffensen har netop meldt ud, at han stopper som vært på det populære radioprogram ”Mads & Monopolet”.

Han har siden 2003 stået i spidsen for programmet på først P3 og siden P4, men nu er det altså slut. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget stolt over min tid på DR. Jeg har været med til at skabe et kæmpe radioprogram med ”Mads & Monopolet”, hvor så mange danskere har lyttet med hver lørdag, siger Mads Steffensen til DR.

En ny vært på Monopolet

Selv om han stopper som vært, så fortsætter radioprogrammet i 2021 – blot med en anden vært.

Det bliver Sara Bro, som overtager tjansen med at styre programmet, der kommer med forslag til løsninger på lytternes dilemmaer. Det ændrer derfor navn til ”Sara & Monopolet”.

- Jeg vil gerne takke Mads for de mange år, hvor han har været lytternes og seernes lune selskab, og jeg ønsker ham alt muligt held og lykke. Nu får vi en ny, men samtidig garvet vært på ”Monopolet”, siger DR’s radiochef Anette Kokholm.

Mads Steffensen har valgt at stoppe helt på DR, og det betyder, at han også stopper som vært på alle de tv-programmer, som han har stået i spidsen for.

Læs mere om: