Maria Rich spiller bankdamen Anna i Bedrag: Vi kender alle en som hende

Maria Rich.

Maria Rich.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Skuespilleren Maria Rich har fået sin debut i tredje sæson af DR-serien ”Bedrag”. Hun spiller bankdamen Anna, der konstant bliver forbigået.

Søndag, 20. januar 2019 - af Karina Didriksen

Efter 20 år som teaterskuespiller har Maria Rich fået sit store gennembrud i DR-serien ”Bedrag”. Her spiller hun den hengivne bankdame Anna Berg Hansen, som bliver forbigået én gang for meget.

- Anna er en, som vi alle kender. Hun er damen, der har siddet pligtfyldigt ved sit skrivebord i 25 år og har været høflig og imødekommende over for alle kunder, der er kommet ind i banken, siger Maria Rich til BILLED-BLADET og fortsætter:  

- Hun er super professionel og har levet efter den overbevisning, at hvis hun bare bliver ved med at arbejde ordentligt, så får hun på et tidspunkt lov til at stige i graderne og udvikle sig. Men det er bare ikke sket, og hun sidder fast.

Dejligt at spille Anna

45-årige Maria Rich kan godt forstå, hvad der får hendes karakter til at rode sig ud på dybt vand.

- For Anna handler det ikke så meget om en økonomisk gevinst, men til gengæld om anerkendelse, forklarer skuespilleren, som har nydt at være med i DR-serien.

- Det var dejligt at få lov til at spille en person, som udvikler sig, og jeg har elsket hver dag på optagelserne.

Interview med Maria Rich

Tredje sæson af TV-serien ”Bedrag” sendes hver søndag kl. 20.00 på DR1.

I BILLED-BLADET nr. 4, der udkommer torsdag 24. januar, kan du læse et stort interview med Maria Rich, hvor hun fortæller om rollen som bankdame og om karrieren og kærligheden. 

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

Foto: Laust Trier Mørk/DR