Maria Rich spiller bankdamen Anna i Bedrag: Vi kender alle en som hende

Maria Rich.

Maria Rich.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren Maria Rich har fået sin debut i tredje sæson af DR-serien ”Bedrag”. Hun spiller bankdamen Anna, der konstant bliver forbigået.

Efter 20 år som teaterskuespiller har Maria Rich fået sit store gennembrud i DR-serien ”Bedrag”. Her spiller hun den hengivne bankdame Anna Berg Hansen, som bliver forbigået én gang for meget.

- Anna er en, som vi alle kender. Hun er damen, der har siddet pligtfyldigt ved sit skrivebord i 25 år og har været høflig og imødekommende over for alle kunder, der er kommet ind i banken, siger Maria Rich til BILLED-BLADET og fortsætter:  

- Hun er super professionel og har levet efter den overbevisning, at hvis hun bare bliver ved med at arbejde ordentligt, så får hun på et tidspunkt lov til at stige i graderne og udvikle sig. Men det er bare ikke sket, og hun sidder fast.

Dejligt at spille Anna

45-årige Maria Rich kan godt forstå, hvad der får hendes karakter til at rode sig ud på dybt vand.

- For Anna handler det ikke så meget om en økonomisk gevinst, men til gengæld om anerkendelse, forklarer skuespilleren, som har nydt at være med i DR-serien.

- Det var dejligt at få lov til at spille en person, som udvikler sig, og jeg har elsket hver dag på optagelserne.

Interview med Maria Rich

Tredje sæson af TV-serien ”Bedrag” sendes hver søndag kl. 20.00 på DR1.

I BILLED-BLADET nr. 4, der udkommer torsdag 24. januar, kan du læse et stort interview med Maria Rich, hvor hun fortæller om rollen som bankdame og om karrieren og kærligheden. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Foto: Laust Trier Mørk/DR

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden