12. dec. 2018
Af Karina Didriksen

TV-serien Bedrag vender tilbage med en dramatisk sæson

Thomas Hwan, Maria Rich og Esben Smed.
Thomas Hwan, Maria Rich og Esben Smed.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Esben Smed og Thomas Hwan er tilbage i rollerne som Nicky og Alf i DR1-serien ”Bedrag III”, hvor de får selskab af en ny kvinde, spillet af Maria Rich.

Det er mere end to år siden, at anden sæson af DR1-serien ”Bedrag” løb over skærmen, men nu er 34-årige Esben Smed snart tilbage i rollen som den småkriminelle Nicky.

Tredje sæson af ”Bedrag” har premiere i starten af januar, og her bliver der også et gensyn med Thomas Hwans karakter, politibetjenten Alf.

Derudover er der stor udskiftning i castet, og Thomas Bo Larsen og Natalie Madueños karakterer Mads og Claudia Moreno er ikke med i den nye sæson.

Ny kvindelig hovedrolle

Der kommer til gengæld en ny, kvindelig hovedrolle i ”Bedrag III”. Det er karakteren Anna, som er bankrådgiver og bliver spillet af 45-årige Maria Rich.

Tredje sæson kommer til at handle om bandekrig, hvidvaskning af penge og grådighed.

De tre hovedroller, Nicky, Alf og Anna, har det tilfælles, at de alle sidder fast i livet og ønsker at ændre deres livssituation. De kommer dog alle i forbindelse med en eskalerende bandekrig, hvor de kommer til at træffe store valg.

Den tredje og sidste sæson af ”Bedrag” har premiere søndag den 6. januar kl. 20.00 på DR1, men allerede nu kan seriens sæson et og to ses på DRTV.

Læs mere om: