7. nov. 2016
Af Liz Rørsig

Marianne Eihilt: Jeg var en stille og genert pige i skolen

Marianne Eihilt
Marianne Eihilt
Foto: PRIVAT
”Vild med dans”-stjernen Marianne Eihilt måtte for en stund smide kontrollen og kaste sig ud på dybt vand, da hun sagde ja til at deltage i DR-programmet "Mig og klassen".

- Det var vildt dejligt at se dem igen. Vi var en herlig klasse med skønne mennesker, hvor der var gensidig respekt. Vi legede meget på kryds og tværs af kønnene, fortæller Marianne Eihilt til BILLED-BLADET om sin medvirken i DR-programmet "Mig og klassen".

Her fik den danske dansedarling et skønt gensyn med sine klassekammerater fra 7. a på Gl. Hasseris skole i Aalborg.

Hun tilføjer om sig selv dengang, at hun var ”en meget stille, lidt genert pige, der altid var meget pligtopfyldende”.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Marianne Eihilt
Foto: DR Danmark

Marianne Eihilt glad for at deltage

Marianne Eihilt var meget i tvivl, men endte med at sige ja tak til at medvirke i ”Mig og klassen”, og den beslutning er hun glad for.

LÆS OGSÅ: Marianne Eihilt: Vild med dans kostede kærligheden

- Årsagen var primært, at jeg syntes, vi havde sådan en skøn folkeskoleklasse, og jeg ville elske at mødes med dem igen og høre, hvordan de har haft det. Og så skader det ikke at springe ud i noget, hvor jeg er på bar bund og ikke véd, hvad der skal ske. Det har en kontrolfreak som jeg godt af, tror jeg, fortæller Marianne med et smil. Under to dages optagelser kørte hun rundt i en VW Bobble i selskab med DR-værten Mark Stokholm.

(Artiklen fortsætter under billedet)

marianne eihilt og mark stokholm
Foto: DR Danmark

Marianne Eihilt på nostalgitrip

- Mark er en skøn fyr, og vi havde nogle fantastisk sjove timer sammen. Bilen var meget nostalgisk for mig at køre i, men jeg havde nu mere fokus på alle de spørgsmål og sjove ting, som Mark hev ud af ærmet end på selve bilen, fortæller Marianne Eihilt om den helt særlige oplevelse.

Læs mere om: