Lørdag, 11. februar 2023 — af Luise Marie Bekker

Melodi Grand Prix-deltager: Friede til ekskærestens veninde

Micky Skeel.
Micky Skeel.
Foto: Hanne Juul
Micky Skeel friede til sin Jytte på en helt speciel måde.

Når Micky Skeel går på scenen ved dansk Melodi grand Prix", hepper hans hustru Jytte og deres søn Romeo på ham og sangen "Glansbillede".

Han og Jytte har været sammen i seks år, og faktisk blev de introduceret for hinanden af Mickys ekskæreste, MGP-vinderen Anne Gadegaard, fortæller han til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Vi mødtes i studiet, for Jytte laver også musik. Og så arbejdede vi sammen i to år. Det blev sværere efter, vi blev kærester, for det er svært ikke at blive personlig. Man tager kritik mere personligt. Jeg sidder som producer på hendes ting, og så er jeg måske lidt for direkte, ler han.

Friede i ørkenen

I 2019 friede han til Jytte.

– Hun havde lige været i Danmark i to uger og kom tilbage. Jeg foreslog en miniferie til Las Vegas. "Kunne det ikke være hyggeligt at spise en pizza i ørkenen?" spurgte jeg. Så jeg kørte hende ud i ørkenen og friede der.

– Jeg prøvede på kølerhjelmen og kom ned på knæ og friede. Og så blev vi gift dagen efter!

– Jeg ringede til hendes forældre og spurgte på god gammeldags maner, om det var ok, jeg giftede mig med deres datter og hendes far sagde, at det måtte jeg selv bestemme. Hendes mor gav også lov, hvis vi lovede, at vi også ville holde bryllup for familien hjemme i Danmark. Det havde vi nu alligevel tænkt os.

Dagen efter blev parret gift i Las Vegas.

To år efter kom deres søn til verden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden