15. dec. 2015
Af Lisbeth Grube

Mette Blomsterberg juler med James Price

Mette Blomsterberg og James Price.
Mette Blomsterberg og James Price.
Foto: Birger Storm
TV-duoen Mette Blomsterberg og James Price tryller sammen i køkkenet.

Der er både lækkerier og latter på menuen, når Mette Blomsterberg tirsdag aften kokkererer med James Price i ”Jul med Price og Blomsterberg” på DR1.

Her sætter de to madkunstnere hinanden stævne i Den Gamle By i Aarhus og giver deres bud på en anderledes form for julemad.

De kreerer blandt andet kalkun, som James Price altid spiser juleaften med sin familie. Som tilbehør får de kastanjer og rødkålssalat. Blomsterberg tryller med desserten og serverer panna cotta med estragon-is. Det hele bliver krydret med hygge, en varm drik og en lun snak om traditioner og selvfølgelig mad.

LÆS MERE: Mette Blomsterberg: Min mand er glad, galant og omsorgsfuld

Mette Blomsterberg elsker julen

- Jeg elsker julen, siger Mette Blomsterberg til BILLED-BLADET. - Der er noget magisk ved december, mener konditoren, som sætter hyggen med familien højt, selv om hun altid har rygende travlt i julemåneden.

Også James Price holder af juletiden.

- Som voksen kommer der jo den magi, at man får lov til at opleve børnenes betagelse af julemagien. Det er næsten lige så godt, som da man selv oplevede den … måske ovenikøbet lidt bedre, har han sagt til BILLED-BLADET.

Læs mere om: