Søndag, 6. december 2020 - af Karina Didriksen

Mette Bluhme Rieck afløser Timm Vladimir i juleprogram

Mette Bluhme Rieck
Mette Bluhme Rieck
Foto: Martin Høien
Timm Vladimir er blevet ramt af corona, og derfor må Mette Bluhme Rieck afløse ham som vært på ”Det magiske juleværksted”.

Timm Vladimir ærgrer sig over, at han er blevet ramt af corona, for det betyder, at han ikke som planlagt kan passe sin værtstjans på et hyggeligt juleprogram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Den store bagedyst”-værten er nemlig også vært på DR’s nye adventsprogram ”Det magiske juleværksted”, der sendes live hver søndag eftermiddag.

Derfor må ”Aftenshowet”-værten Mette Bluhme Rieck nu træde til som afløser.

Sød hilsen fra Mette

- Som følge af min selvisolation, kan jeg desværre ikke være vært på “Det magiske juleværksted” søndag, den tager Mette Bluhme Rieck sig så af, MEN jeg regner med at være tilbage på pinden igen næste søndag, skriver Timm Vladimir i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Den 52-årige tv-kok har fået masser af søde kommentarer fra sine følgere, deriblandt Mette Bluhme Rieck, som altså afløser ham i juleprogrammet.

”Kære Timm. God bedring! Jeg skal gøre alt, hvad jeg kan for ikke at komme til at trylle det magiske juleværksted væk, inden du er tilbage.... Men jeg kan ikke love, der ikke går ild i køkkenet,” lyder det fra ”Aftenshowet”-værten.

“Det magiske juleværksted” sendes søndag den 6. december kl. 15.00 på DR1. Her plejer Timm Vladimir at dele værtstjansen med Anna Lin, mens de får kendte gæster i studiet. 

Foto: Sine Fiig/DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden