12. nov. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Michael og Kathrine fra Gift ved første blik: Så mange har set vores blog

Kathrine og Michael. 
Kathrine og Michael.
Foto: Lars Aarø
Michael og Kathrines blog fik en flyvende start. I løbet af den første tid fik den over 90.000 sidevisninger.

Michael Harders og Kathrine Gosvig Kelså lever i dag som et lykkeligt ægtepar, hvor de leder efter en lejlighed med plads til familieforøgelse.

De to elsker at lave aktiviteter sammen og har derfor kastet sig ud i et nyt projekt. De har startet bloggen Michaelogkathrine.dk.

- Med programmet har vi kun haft gode oplevelser med at dele ud om os selv og bare opleve folks respons. Det var vi friske på at fortsætte med, fortæller Michael.

At skrive indlæg er ikke nyt for nogen af dem. Kathrine har tidligere haft en dating-blog, og Michael har haft en film- og TV-serie-blog.

Bloggen fik en god modtagelse

Parrets skriverier har fået en virkelig god modtagelse. Bloggen fik i løbet af den første tid over 90.000 sidevisninger, hvilket har været utroligt overvældende:

- Folk var bare så søde, og der er kom så mange kommentarer med, at folk bare tror på os. Flere efterspurgte også en serie kun med os, griner Michael.

Du kan læse meget mere om Kathrine og Michaels liv på bloggen, hvor de fortæller alt om deres forhold og ”Gift ved første blik”.

Læs mere om: