21. feb. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Micki fra den Store Bagedyst: Jeg har lært at elske mig selv

Micki Cheng
Foto: Lars H. Laursen
Den altid glade og livlige Micki Cheng har ikke altid strålet af selvtillid. Faktisk var det først, da han deltog i "Den Store Bagedyst", at han lærte at acceptere sig selv, som han er.

Micki Cheng røg direkte i danskernes hjerter, da han i 2015 deltog i ”Den Store Bagedyst” og spredte glæde og godt humør omkring sig.

Men Micki Cheng gjorde ikke bare en forskel for ”Den Store Bagedyst” – ”Den Store bagedyst” gjorde også en forskel for ham.

Den store bagedyst gjorde kæmpe forskel

- Den store bagedyst har helt klart været et kæmpe "turning point" for mig. Først og fremmest er jeg jo på skærmen, og jeg laver mere fjernsyn, og jeg har fået lov at udgive en kogebog. Men vigtigst af alt har jeg accepteret mig selv, fortæller Micki Cheng til BILLED-BLADET.

- Dengang jeg meldte mig til, tænkte jeg, om folk ville se på sådan én som mig. Sagt på en anden måde – man ser ofte meget pæne mennesker på TV, forklarer han om sine overvejelser, inden han meldte sig til det populære program.

Micki har lært at elske sig selv

- Men folk var bare sådan: hvor er du sød og sjov og sej. Og det har gjort, at jeg virkelig har accepteret mig selv. Jeg har virkelig lært at elske mig selv, fortæller Micki Cheng.

Micki er tilbage i "Ultra Factor"

Man kan snart se meget mere til den kageglade TV-vært, når man vender tilbage som vært på ”Ultra Factor”.

Når liveshowene begynder fredag den 23. januar, kan man i pausen klikke over på DR Ultra og komme endnu tættere på dommere, deltagere og hvad der ellers er at vide om "X Factor", når Micki Cheng og Joakim Ingversen laver "Ultra Factor".

Læs mere om: