25. mar. 2020
Af Marie Krakau

Midt i en svær tid: DR genudsender Matador

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/69763563web.jpg
Foto: Rolf Konow
Fra mandag d. 30. marts kan du se "Matador" på DR.

"Genudsend Matador" sådan har flere seeres ønske lydt i de seneste uger, og nu er der godt nyt. Fra mandag d. 30. marts er Lise Nørgaards populære serie nemlig tilbage i dit TV.

I denne tid hvor coronavirussen har lukket Danmark ned, ser TV-fladen noget anderledes ud, hvor nyheds- og oplysningsprogrammer dedikerende til dækningen af virussen har overtaget flere af TV-stationernes flagskibes sendetidspunkter. Desuden er flere TV-programmer taget midlertidigt ud af produktion eller sat på pause, mens andre har skiftet format.

Den ændrede sendeplan betyder også flere genudsendelser både i og uden for primetime. Og DR har nu lyttet til flere seeres bøn, og fra mandag d. 30. marts kl. 17 kan du dagligt være i selskab med Maude, Ingeborg, Hans Christian, Elisabeth og resten af Korsbærks persongalleri, når DR2 sender "Matador".

Midt i en svær tid

"Matador" blev sidst genudsendt i en restaureret udgave i 2017 og 2018, og nu er den altså tilbage i stor glæde for dens mange fans. DR skriver selv, at flere seere har udtryk ønske om netop "Matador" som genudsendelse, mens coronakrisen står på, og det kan man jo godt forstå. For i svære tider fyldt med usikkerhed, kan "Matador" for mange bringe lidt lys og tryghed ind i hverdagen.

Kan du ikke vente med at se serien, kan du allerede nu streame den på DRTV.

Læs mere om: