7. dec. 2015
Af Juliane Olsen

Nina Bendixen: Sådan fejrer jeg jul

Nina Bendixen
Vejrvært Nina Bendixens foretrukne julesang er "Vil du være min i nat?" fra julekalenderen "Juletestamentet".
Birger Storm/BILLED-BLADET
Vejrværten Nina Bendixen har en lidt utraditionel julesang blandt sine favoritter.

Kalenderen viser efterhånden, at juleaften nærmer sig, og den 33-årige DR-vejrvært Nina Bendixen er en af dem, der lader godt op til den kommende juleaften.

Faktisk er det en lidt utraditionel sang, som Nina Bendixen har som favorit – det er nemlig ”Vil du være min i nat?” fra julekalenderen ”Juletestamentet”.

- Det er Lotte Andersen, der synger den, og jeg synes, hun har en meget lækker klang. Hun er en sensuel kvinde, og så er hun samtidig enormt imødekommende, siger Nina Bendixen til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Nina Bendixen: Vejrvært med musik i kroppen

Nina Bendixen har flæskesteg på julemenuen

Selv synger Nina Bendixen, der er uddannet fra Det Danske Musicalakademi, på frivillig basis på plejehjem igennem december sammen med en makker.

I år skal hun for første gang holde jul hos sine svigerforældre – indtil nu har hun holdt jul i selskab med sin egen familie, så i år er det tid til at udvide horisonten.

- Vi laver så meget mad, at der altid er noget til dagene efterfølgende, og jeg er rigtig sikker på, at vi skal have flæskesteg, da min svigerfamilie i mange år har holdt jul i udlandet.

Nina Bendixen understreger, at hun selvfølgelig vil savne sin egen familie, men at det er klart, at hun på et tidspunkt i løbet af måneden skal forbi og sige hej.

Læs mere om: