29. dec. 2017
Af Lisbeth Grube

Nip vandt nytårsbagedysten: Rundt på gulvet af glæde

Den store nytårs-bagedyst 2017
Den store nytårs-bagedyst 2017
Foto: DR
- Det er kæmpestort, siger Nip, som vandt "Den store jule- og nytårsbagedyst" med veninden Lucia.

Først vandt Nip Jakobsen mesterbager-forklædet i julebagedysten, og fredag aften kunne hun så hæve vindertrofæet i finalen i "Den store jule- og nytårsbagedyst" på DR1 med veninden Lucia.

- Jeg husker bare, at jeg satte mig ned på gulvet og holdt mig for ansigtet. Det var fuldstændig surrealistisk, og jeg blev så megaglad, jubler århusianske Nip til BILLED-BLADET.

- Jeg har faktisk købt en helt ny hylde til trofæet. Det har ligget godt gemt her i min skuffe, men nu skal det frem og stå, fortæller hun.

Tæt venskab med Rosa

Champagnepropperne sprang i finaleprogrammet, hvor der blev kreeret kager og snacks i nytårets tegn. Nip og Lucia løb med sejren foran Kirsten og hendes kusine Nadine, Jesper og hans lillesøster Susanne samt Jacob og hans ven Casper.

- Det var helt fantastisk at være tilbage i teltet med de andre. Det er jo vores fælles hjem, og jeg har fået nogle fantastiske venskaber. Rosa snakker jeg rigtig meget med - vi kalder hinanden for partnere - og vi ses så tit, vi kan, fortæller Nip.

Fest i Ry

Finalesejren blev fejret i Ry i selskab med forældre, moster og veninder. Og i anledning af nytåret havde Nip bagt lækker kransekage.

- Jeg elsker at bage - og jeg tør ikke at møde op til bagedyst-finale uden bagværk!, ler den nyslåede vinder.

Læs mere om: