Onsdag, 14. september 2016 - af Lisbeth Grube

Nu går det løs i Den store bagedyst

Deltagerne i Den store bagedyst: Fra venstre bagerst er det Juliane Dixen, Luna Richardt, Sune Demant, Gunnar Weis Reinhardt, Louise Rosing-Schow, Iben Devantie, Jesper Hemmingsen, og forrest fra venstre Inge Simons

Deltagerne i Den store bagedyst: Fra venstre bagerst er det Juliane Dixen, Luna Richardt, Sune Demant, Gunnar Weis Reinhardt, Louise Rosing-Schow, Iben Devantie, Jesper Hemmingsen, og forrest fra venstre Inge Simonsen, Mohammed Hawa og Jette Silberbauer.


 

Foto: Carsten Mol/DR
Den yngste og den ældste deltager nogensinde er med i femte sæson af ”Den store bagedyst”, der har premiere onsdag aften kl. 20 på DR1.

Her er de så – de 10 deltagere, som onsdag aften for første gang kreerer kager i ”Den store bagedyst” på DR1. Femte sæson af den populære kagekonkurrence har det største aldersspænd nogensinde, for yngste deltager er blot 20 år, mens ældste deltager er 65 år.

Værten Timm Vladimir er begejstret for den store aldersforskel:

- Det giver dynamik og folkelighed, og det er dejligt at se, at man hverken kan være for ung eller gammel til at komme i køkkenet eller til at kunne hygge og more sig med andre, siger Timm Vladimir til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: bagedyst-Tobias vinder danmarksmesterskab

Timm Vladimir: Uforudsigelig vinder 

Han er vært for tredje år i træk og lover masser af underholdning.

- Jeg synes, at denne sæson udmærker sig ved at være totalt uforudsigelig. Det er umuligt at regne ud, hvem der ryger ud, og hvem der bliver, i mange af episoderne. Og jeg tror heller ikke, man helt kan forudsige, hvem der vinder. Så det er en superspændende sæson med masser af skønne deltagere, siger Timm.

I år er bageteltet slået op et nyt sted, nemlig ved Clausholm Slot ved Randers, og programserien er udvidet fra otte til ni afsnit, hvor der skal prøves kræfter med alt fra snobrød til bryllupskage.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden