Søndag, 9. februar 2020 - af John Lautrup

Ny DR1-serie: Frygteligt at indspille terrorscenen

Peter Christoffersen
Peter Christoffersen
Foto: Dan Mariegaard
Peter Christoffersen måtte holde pauser undervejs i optagelserne af terrorscenen i "Når støvet har lagt sig". Så påvirket var han og resten af holdet.

Peter Christoffersen spiller kokken, Nikolaj, i DR1s terrordrama "Når støvet har lagt sig", og han var voldsomt berørt under indspilningerne af selve terrorangrebet. 

- Det var virkelig hårdt på en måde, som jeg aldrig har prøvet før. Det var mentalt udfordrende, fordi scenen er så voldsom. Jeg har lavet masser af actionscener i film som "Fasandræberne" og tv-serien "Broen", men det her var noget helt andet. Fordi det er så grumt. Terrorangrebet blev optaget over mange dage, og hver dag skulle vi stå og arbejde med vores dødsangst, fortæller Peter Christoffersen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har aldrig før prøvet, og det gælder alle foran og bag kameraet, at det var nødvendigt at holde pauser undervejs. Så berørte var vi. 

Hver aften efter optagelserne hoppede Peter Christoffersen i vandet ved Islands Brygge i København for at skylle oplevelsen ud af kroppen. 

- Og så kørte jeg hjem og mediterede lidt for at afslutte dagen. Simpelthen for at få et skift til noget andet. Sådan!, siger han og knipser med fingrene. 

Læs Interview med Peter Christoffersen i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 13. februar. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden