1. feb. 2021
Af Majken Munk

Nye tv-makkere: Dette program skal de være værter på

Anna Lin og Jacob Riising er værter på MGP 2021
Anna Lin og Jacob Riising er værter på MGP 2021
Foto: Agnete Schlichtkrull/ DR
En ganske garvet vært og en debutant skal stå i spidsen for børnenes MGP lørdag den 27. februar 2021.

Det er noget af et dreamteam, DR har sat sammen til at styre løjerne, når børnenes MGP skal samle nationen i slutningen af februar.

For værtsparret består af den tidligere DR-vært Jacob Riising og DR Ultra-værten Anna Lin.

Det afslører DR i en pressemeddelelse.

For femte gang

DR har hentet den garvede vært Jacob Riising ind til for femte gang at være vært på MGP.

Selv om showet bliver afholdt i DR-byen uden publikum, så tror han, at grand prix'et er lige, hvad børn og unge har brug for netop nu.

- Lige netop i år er MGP måske vigtigere end nogensinde, da vi siden sidste års show har været isoleret. Der er virkelig brug for en aften, hvor vi glemmer alt om pandemi og smittekæder og i stedet hepper i fællesskab på de modige børn, der stiller op til MGP 2021, siger han.

Dygtig debutant

Med ved sin side har Jacob Riising en mere grøn grand prix-vært. Anna Lin, der til dagligt er vært på DR Ultra, debuterer som vært på MGP.

Det er en barndomsdrøm, der går i opfyldelse. Hun glæder sig til give børn og unge noget at glædes over i den lidt tunge tid.

- MGP er et frirum! En fest! Et sted, hvor der er plads til at glemme lektier, irriterende søskende og dårligt vejr. Her danser, synger og fejrer vi fællesskabet. Jeg tror, at MGP er ekstra vigtig i år, da mange har brug for et spark god stemning midt i hjemmeskole og mangel på sleepovers med vennerne, siger hun.

Læs mere om: