20. maj. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Nyt danseprogram på vej på DR

Sofie Østergaard
Sofie Østergaard
Foto: Hanne Juul
DR er på vej med et nyt program, som skal få danskerne op af sofaen og danse med.

Det sidste års tid har DR haft kæmpe succes med at få danskerne til at synge med på fællessang hjemme i stuerne, og nu er kanalen klar med endnu et koncept, der denne gang skal få danskerne op af sofaen.

Programmet ”DANS DANS DANS” begynder nemlig om få uger.

Joakim Ingversen og Sofie Østergaard er værter

Det hele begynder med to optaktsprogrammer, hvor seerne bliver klædt på til at lære en fællesdans, så de kan være klar til et stort LIVE-event den 12. juni.

I løbet af programmerne vil der også være besøg fra passionerede danskere, der viser en række forskellige stilærter. Programmets to værter har også masser af danseerfaring. Det er nemlig Joakim Ingversen, som sammen med Sofie Østergaard skal styre slagets gang.

Tilbage i 2012 vandt han ”Vild med dans” sammen med Claudia Rex, mens hun er danseinstruktør og i øvrigt vandt ”Scenen er din” i 2007 sammen med makkeren Esbern Syhler-Hansen, som mange også kender fra ”Vild med dans”.

- Vi vil gerne have danskerne med til at danse live, fortalte Sofie Østergaard for nylig til BILLED-BLADET om det nye program, der ligesom ”Fællessang” altså gerne vil engagere danskerne.

- Fællessang har været så kæmpefedt, og det her er over en lidt kortere periode, men jeg håber, vi kan gøre det samme som Phillip og Mads og nu de andre værter har gjort med ”Fællessang”, lød det fra den spændte tv-vært.

Af DR’s sendeplaner fremgår det, at de to optaktsprogrammer sendes torsdag den 3. og 10. juni, mens den store finale altså sendes live den 12. juni.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-41220_1.jpg
Claudia Rex og Joakim Ingversen efter "Vild med dans"-sejren i 2012
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: