Mandag, 15. februar 2021 - af Liz Rørsig

Ole Kibsgaard: Her er tv-værtens søde kælenavn

Ole Kibsgaard
Ole Kibsgaard.
Foto: Hanne Juul.
Da Ole Kibsgaard fyldte 55 år, blev han i ”Morgensang med Kaya og Ole” overrasket af en særlig hilsen fra børnebørnene Maren og Kaj.

Ole Kibsgaard er netop blevet 55 år og synes, det er en skøn alder. Sammen med veninden og kollegaen Kaya Brüel sørger han for, at dagen får en god start i DR1’s ”Morgensang med Kaya og Ole” – et program, som har fordoblet seertallene i disse tider og er planlagt til at fortsætte til påske. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sød hilsen

På fødselsdagen forleden blev Ole Kibsgaard i programmet overrasket af en sød hilsen fra datteren Nannas to børn, Maren, der er fem år, og Kaj på halvandet år. Og her blev Oles kælenavn afsløret. 

 

- Da Maren var helt lille sang jeg altid ”mi-mi-mi-mi” for hende, og så troede hun, at jeg hed Mimi, fortæller Ole Kibsgaard til BILLED-BLADET. 

- Maren hæftede sig ikke ved, at de voksne kaldte mig for Ole, og jeg syntes, det var så sødt, at jeg ikke ville rette hende. Derfor hænger navnet ved, siger Ole Kibsgaard med et smil.  

Skønne børnebørn

- Når Maren skal drille mig, kalder hun mig for Ole. Mens Kaj endnu ikke kan sige sammenhængende ord, så taler Maren som et vandfald. Det er ret sjovt, lyder det fra musikeren.    

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden