13. maj. 2017
Af af Karina Didriksen

Per Pallesen: Mine børnebørn skal også se Matador

per pallesen
Per Pallesen.
Foto: Krestine Havemann
Over 1,1 million danskere ser med, når den nyrestaurerede "Matador" ruller over skærmen lørdag aften. Herunder tjener Boldts egne børnebørn.

Lørdag den 6. maj blev første afsnit af det nyrestaurerede "Matador" vist på DR 1 og blandt seerne var flere af Per Pallesens familiemedlemmer, som ville opleve den 75-årige skuespiller i rollen som Jernbane Restaurantens tjener Severin Boldt.

Barnebarnet kom med sjov kommentar

- Jeg kunne desværre ikke selv se det første afsnit, fordi jeg var i byen, men jeg vil bestemt se de andre afsnit. Mine børnebørn skal også se "Matador", og mit barnebarn Lydia på fem år så den for første gang i lørdags, fortæller Per Pallesen og fortsætter:

- Da jeg snakkede med hende, sagde hun "levede du virkelig dengang, morfar?". Det, syntes jeg var virkelig sjovt sagt! Men jeg så jo også noget anderledes ud dengang med mit helt sorte hår!

Tag Matador-quizzen: Hvad hedder de til fornavn?

Ifølge DR Medieforskning var 175.000 af TV-seerne under 30 år, men knap 1,2 millioner seere fulgte altså med i den syvende genudsendelse af "Matador" siden premieren i 1978. Det gav DR en seerandel på 69 procent.

Per Pallesen
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

Læs mere om: