Tirsdag, 27. oktober 2020 - af Karina Didriksen

Pelle Hvenegaard viser hjemmet frem: Folk bliver overraskede

Pelle Hvenegaard, hustruen Caroline og datteren Zoe.
Pelle Hvenegaard, hustruen Caroline og datteren Zoe. 
Foto: Peter Grosen
Tv-værten og forfatteren Pelle Hvenegaard har vist sit farverige hjem på Christianshavn frem i ”Kender du typen?”.

Pelle Hvenegaard var den hemmelige hovedperson i ”Kender du typen?”, da eksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skulle gætte, hvem der boede i en farverig lejlighed på Christianshavn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var på en måde lidt grænseoverskridende, fordi det var mit hjem, de gik rundt i. Men når det så er sagt, så synes min hustru, at det er et fedt program, og at vi blev nødt til at høre, hvad de ville sige om vores hjem, fortæller Pelle Hvenegaard til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Jeg synes også selv, det er et sjovt program og var nysgerrig, fordi vi jo har et hjem, hvor der er mange farver og ting. Vi har en kæmpe bogreol og nips fra store dele af verden, som vi har hentet hjem.

Hjemmet gør mig glad

Den 45-årige tv-vært og forfatter har boet i lejligheden i 12 år, og for 10 år siden flyttede hans hustru, Caroline, ind.

- Jeg synes, det er et hjem, der gør mig glad. Der er mange farver, og det opfordrer til at leve på en eller anden måde. Tingene kan også godt tåle at blive brugt, og vi har ikke rigtig nogle designerting. Pengene er blevet brugt på at rejse, forklarer Pelle Hvenegaard, som tror, at mange er blevet overraskede over at se, hvordan han bor.

- Folk bliver nogle gange overraskede over, at jeg ikke bare er en overfladisk skørtejæger fra ”Dagens mand”, og mit hjem afspejler også noget helt andet. 

Vi har en fest

I 2016 adopterede Pelle og hustruen datteren Zoe Ukhona, som til december fylder fem år, og hjemmet bærer præg af, at der bor en børnefamilie i lejligheden.

- Vi synes grundlæggende, at vi har en fest, og det afspejler vores lejlighed også. Der er liv og glade dage, fest og farver, også i børnehøjde. Mange middage slutter med, at der bliver skruet op for musikken, og at vi alle danser rundt, lyder det med et smil fra Pelle Hvenegaard.

”Kender du typen?” sendes på DR1 hver tirsdag kl. 20.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden