Onsdag, 11. marts 2020 - af John Lautrup

Peter Christoffersen fra terrorserie: Sådan slapper jeg af

Peter Christoffersen
Peter Christoffersen
Foto: Dan Mariegaard
Peter Christoffersen fra DRs dramaserie "Når støvet har lagt sig" måtte tage sig nogle kolde dukkerter under indspilningen af terrorangrebet. Han dyrker vinterbadning.

Peter Christoffersen, 40 år, har som skuespiller aldrig været ude for noget så hårdt som indspilningen af terrorscenen i DRs dramaserie "Når støvet har lagt sig". Bagefter havde han brug for at slappe af. 

Han spiller kokken, Nikolaj, hvis restaurant er mål for terrorangrebet. Anslaget blev optaget over flere dage, og hver aften måtte Peter Christoffersen lige sunde sig mentalt, og det gjorde han ved at hoppe i vandet ved Islands Brygge i København. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvilket ikke er usædvanligt for ham. 

- Jeg kan godt lide at koble af, og det gør jeg meget gennem fysisk træning, og så plejer jeg at vinterbade bagefter. Enten om morgenen eller sent om aftenen, hvis det lige passer. Det er en skøn blanding af, at selv om træning kan være hårdt, så ved jeg, at jeg skal ud og have en dejlig dukkert bagefter, siger Peter Christoffersen, der også bruger det kolde gys som mental træning. 

- Det er jo aldrig rart at gå ned i vandet. Sådan har jeg det med mange ting i livet. Ting, der føles som surt slid. Men jeg øver mig i ikke at se det sådan, men se det som noget positivt. Det er ligesom det der med at turde være modig. Det er en muskel, der skal trænes hver dag. siger han. 

Peter Christoffersen bruger også skak som opladning. 

- Jeg har altid interesseret mig meget for skak og gået i skakklub i Ringsted, hvor jeg er født og opvokset. Jeg har ikke tid til at gå i klub mere, men jeg spiller det online hver dag, og det er også en form for mentalt puslespil, som holder mig i gang, siger han. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden