18. feb. 2021
Af Trine Larsen

Peter Qvortrup Geisling: Sådan finder jeg ro under coronaen

Peter Qvortrup
Peter Qvortrup
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
DR's sundhedskorrespondent, Peter Qvortrup Geisling, blot kaldet tv-lægen, er her, dér og alle vegne. Den populære tv-læge fra "Lægens Bord", er nemlig også tilknyttet nyhedsafdelingen og står derfor til rådighed for DR døgnet rundt.

Når man som tv-lægen Peter Qvortrup Geisling, 58, står til rådighed 24/7 for at kunne opdatere tv-seerne om sidste nye Corona-tiltag, smittespredning eller restriktioner, samt hver torsdag lave programmet "Lægens Bord" med sidste nyt - også om Corona-pandemien - kræver det, at man kan koble helt af imellem opgaverne.

Og dét gør Peter Qvortrup Geisling bedst med enten en fisketur og eller sammen med datteren Merle,10 år.

Finder ro i naturen og samvær med datter

For det er i naturen, at Peter Qvortrup Geisling finder ro, ligesom han finder ro, glæde og energi i at være sammen med sin 10-årige datter, Merle.

- Tiden med hende lader mig op, og så gør det ikke noget, at der er travlt ind imellem, fortæller Peter Qvortrup Geisling, der virkelig kan "trække stikket" på en weekend i sommerhuset med sin datter.

Peter Qvortrup Geisling slapper gerne til i sit sommerhus i Skagen, men det er for langt at køre, hvis noget skulle ske pludseligt, så sommerhuset i vestsjælland, kun godt en times kørsel fra DR-byen, bliver derfor nu flittigt brugt i tv-lægens sparsomme fritid.

Læs mere om: