Pusle Helmuth med i Kender du typen? Sådan var det

Den 58-årige barnestjerne Pusle Helmuth var tirsdag aften hovedperson i "Kender du typen?".

Da DR’s ”Kender du typen” tirsdag aften rullede over skærmen, gættede livsstils-eksperten Anne Glad rigtigt, at de var hjemme hos Pusle Helmuth.

Imponeret over livsstilseksperterne

Og dét er selv Pusle overrasket og imponeret over, at Anne Glad kunne. For hendes nye lejlighed i Lyngby, hvor hun bor med børnene, Albert, 15, og Victoria, 18, er først nu ved at blive et hjem. Hendes hjem.

– Det var SÅ  sjovt at være med i ”Kender du typen”. Virkelig morsomt, fordi man kan sidde og høre, hvad de siger om ens hjem og de ting, man har. Og Anne Glad … hun er fænomenal. ALT, hvad hun sagde, passede, griner Pusle, der indrømmer, at hun tit flytter om på møbler og ting, ja, hele rum i lejligheden, fordi der skal ske noget.

Der var kun en enkelt ting, som Anne vurderede, der ikke helt passede. Faktisk er det ikke engang kommet med i programmet, men er blevet klippet ud i den endelige version.

– Det eneste, Anne Glad sagde, der ikke passede, var, at jeg er lidt af en samler – fordi jeg havde mange ting i køkkenet. Men det er, fordi jeg er blevet skilt og ikke rigtig har plads til de ting, som jeg ikke vil skille mig af med lige nu, siger Pusle, der først nu har fået skabt en skøn oase for sig selv og sine to hjemmeboende børn.

Stort interview i denne uges BILLED-BLADET

Den 58-årige barnestjerne Pusle Helmuth fortæller i et stort interview til BILLED-BLADET om sit nye navn, mand, job og bopæl. Hun fortæller også om sit livs mareridt, da hun åbnede en restaurant, og hun kort efter måtte lukke den igen, og derfor står tilbage med en kæmpe gæld.

Det store interview med Pusle Helmuth bliver bragt i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 12. november.

Billed-Bladet nr. 46, 2020.
Foto: Aller Media

Billed-Bladet nr. 46, 2020.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden