27. jan. 2015
Af Luise Marie Bekker

Remees bidrag til Melodi Grand Prix: 10 år gammel sang

Remee
Remee
Foto: Birger Storm
Remee har endnu en gang skrevet sangen til en finalist i Det Danske Melodi Grand Prix. Det er dog ikke en ny tekst, men noget han har fundet frem i gemmerne til drengegruppen Anti Social Media.

Når de fire unge gutter Philip, Nikolaj, David og Emil, der udgør gruppen Anti Social Media, står på scenen og fyrer den af til Melodi Grand Prix i Aalborg, føler de sig i trygge hænder.

For selv om de selv er novicer i Melodi Grand Prix-sammenhæng, så har deres sangskrivere til gengæld masser erfaring udi kunsten at skrive en Melodi Grand Prix-vinder.

Mændene bag sang nummer syv, "The Way You Are", er nemlig Remee og Chief 1, der også stod bag vinderen fra 2012, Soluna Samays "Should’ve Known better", og det er Remee, der har skrevet teksten.

Ingen sang den rigtigt

Men sangen er langtfra skrevet til anledningen eller til de fire unge mænd.

- Sangen er faktisk 10 år gammel, afslører gruppen, da BILLED-BLADET møder dem til DR's afsløring af artisterne.

- Men ingen har kunnet synge den rigtigt endnu, har Remee fortalt os. Så den har bare ligget dér, indtil vi kom forbi, griner de.

Anti Social Media var anitisociale

Modsat René Difs gruppe World of Girls har Philip, David, Nikolaj og Emil ikke været til audition for at blive en del af bandet.

De fandt hinanden igennem netværk, og da de først havde brugt lidt tid sammen, blev de hurtigt klar over, at de havde en god kemi og passede godt sammen.

De har også selv fundet på navnet Anti Social Media.

- Vi satte os sammen for at finde et navn. Men alle fire sad bare med hovedet ned i mobilerne på sociale medier. Og så stod det klart, hvad vi skulle hedde, fortæller drengene, der er fulde af spræl.

SE VIDEOERNE: Hør årets finalister til Melodi Grand Prix 2015.

https://imgix.billedbladet.dk/asm.jpg
Foto: DR

Læs mere om: