René fra Rigtige mænd: Så meget har jeg tabt mig

René fra "Rigtige mænd og makkere".

René fra "Rigtige mænd og makkere".

Foto: Privat
Det ændrede den jyske murer René Pehrsons liv, da han deltog i ”Rigtige mænd og makkere” på DR1.

Den 36-årige murer René Pehrson er taknemmelig for, at hans hustru Jannie meldte ham til DR1-programmet ”Rigtige mænd og makkere”. Det har nemlig gjort en kæmpe forskel i hans liv.

- Det har aldrig været en slankekur, vi var på, men der røg alligevel 21 kilo under de fire måneders optagelser. Det gik virkelig stærkt, fortæller en stolt René til BILLED-BLADET og tilføjer:

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg har fået meget ud af, at jeg ikke er så tung længere. Nu kan jeg pludselig overskue at lege med ungerne, jeg er begyndt at løbe, og hverdagen er blevet meget nemmere.

Foto: Privat

For et par år siden var det en noget større René, som sammenlignede sin mave med sin gravide hustru. 

Foto: Privat

Det har reddet mit liv

Familiefaren fra Vendsyssel har nu formået at ændret sin livsstil, og han vil holde fast i de sundere vaner.

- Det lyder voldsomt, men jeg føler lidt, at programmet har reddet mit liv. Jeg ved ikke, hvor længe jeg kunne være fortsat på det niveau, jeg kørte på før, erkender René og fortsætter:

- Jeg arbejder virkelig meget, og det har nogle gange flimret for øjnene, men når jeg kommer hjem nu, kan jeg bare løbe en tur, hvis jeg har lyst til det, og det er fantastisk!

I BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 22. april, kan du læse mere om, hvordan det er gået René og de andre gutter efter ”Rigtige mænd”.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden