Torsdag, 26. april 2018 - af Laura Dalgård Hansen

RIGTIGE MÆND: Det betyder de fælles tatoveringer

Jan Lund Hammer
Foto: Niels Åge Skovbo
Kemien mellem de ”Rigtige Mænd” er lige så god, som man ser på TV. Så god, at flere af dem har fået matchende tatoveringer.

De rigtige mænd fra DR-programmet af samme navn blev hurtigt populære, da danskerne første gang lærte dem at kende i 2015, og nu er de tilbage i ”Rigtige Mænd – Hvor svært kan det være?”

Uovertræffelig kemi

Kemien mellem dem er stadig uovertræffelig, og det er ikke kun, når de står foran kameraet, at kemien spiller.

- Jeg tror, det var på dag nummer to af de allerførste optagelser, hvor vi kom til at snakke om, at det virkede som om, vi havde kendt hinanden i 20 år, fortæller Hammer til BILLED-BLADET.

Den gode kemi og venskabet er blevet ved – og på deres kroppe er der permanente aftegninger af netop det. Flere fra første hold har fået tatoveret XTERRA - det løb, som de sammen gennemførte.

Og så har Hammer og Lindy også fået en fælles tatovering.

De rigtige mænd giver den ”fuld ild”

- Anden gang vi optog sammen, havde vi det dengang med at sige, at vi skulle give den ”max gas”, når vi skulle et eller andet. Og så fandt de ud af, jeg var deltidsbrandmand, forklarer Hammer.

- Så sagde Lindy: vi kalder det ”fuld ild”, og så blev vi enige om, at hver gang vi skulle give den gas, så blev det ”fuld ild” i stedet for, griner Hammer.

Og sådan har de sagt lige siden.

På hyttetur til Norge

I de tre nye programmer, er begge hold ”Rigtige Mænd” taget til Norge, hvor der venter dem masser nye udfordringer. Man kan følge deres tur de kommende torsdage fra klokken 20 på DR1.

Hammer har også fået skrevet "fuld ild" på firmabilen. 

 

Jan Lund Hammer
Foto: Niels Åge Skovbo

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden