Søndag, 17. december 2017 - af Luise Marie Bekker

Rigtige Mænd: Sådan går det i dag

De fem rigtige mænd.

De fem rigtige mænd.

Foto: Krestine Havemann
De fem "Rigtige Mænd" klør på og lever den sunde livsstil. Se her hvor meget de har tabt sig.

Julle, Flemming, Rasmus, Thomas og Krabbe, der udgør andet kuld af "Rigtige Mænd", er for længst færdige med optagelserne til det populære DR-program.

Men den sunde livsstil er de slet ikke færdige med. De fem mænd mødes stadig, de står hver især i front for "Rigtige Mænd"-klubber i deres nærområder, og så har de netop udgivet en kogebog.

– Vi overspiste alle sammen. ”Hellere skide det ud end smide det ud” har været vores motto. Og vi er jo mænd, så vi kan ikke lave om på mere end én ting ad gangen. Man skal starte i det små og spise tre-fire æg om morgenen, spise rigtigt smør og drikke tre glas vand inden middag, fortæller de til BILLED-BLADET.

Rigtige mænd med færre kilo og mere energi

Julle, der må høre mest fra de andre om ikke at få trænet nok, har tabt sig 10 kg. Flemming har smidt 15 kg og kan mærke et kæmpe overskud til at gå i haven eller ordne bilen og ikke bare sætte sig i sofaen efter arbejde.

Rasmus er blevet otte kg lettere – og får BILLED-BLADETs udsendte til lige at mærke på overarmen, hvor store muskler, der er kommet i stedet.

Thomas går aldrig på vægten, men har fået masser af energi. Og han er lykkelig over, at hans tidligere dårlige vaner nu ikke bliver givet videre til hans børn.

Krabbe tabte sig 30 kg

Den der dog er gladest, er nok Krabbe. Han har nemlig tabt sig over 30 kg.

– Jeg fik fire blodpropper på en gang og har måttet tage mange piller. Men jeg er gået fra 18 piller om dagen til syv. Det hele harmonerer bare, smiler han.

Alle mændene får henvendelser fra andre mænd eller deres koner, der vil have hjælp til livsstilsændringer. Og dem opfordrer Julle, Flemming, Rasmus, Thomas og Krabbe til at finde de gode råd på ”Rigtige Mænd Sjakket”s facebookside – eller købe kogebogen, for som de siger:

– ”Det er ”ålt” for billigt for en ny og sund livsstil”.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden