Rikke Hørlykke tager afsked: Færdig med at lave Morgentræning-tv

Rikke Hørlykke

Rikke Hørlykke

Foto: Krestine Havemann
Siden starten af januar har Rikke Hørlykke inviteret en kendt dansker i studiet til en omgang "Morgentræning", men nu er det ovre for hende.

Hver morgen i alle hverdage har seere kunnet træne med derhjemme, når Rikke Hørlykke og en kendt dansker kastede sig ud i "Morgentræning". 

Fredag tog hun afsked med programmet. Det afslørede den tidligere håndboldspiller, der nu er personlig træner, i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

 

70 programmer

Rikke Hørlykke og produktionen bag "Morgentræning" optog deres første program 3. januar 2021.

Siden er det blevet til 70 programmer, hvor der har været gæster som Hilda Heick, Tina Müller, Mikkel Kryger og Line Baun Danielsen for bare at nævne nogle få. 

Fredag tog Rikke Hørlykke afsked med programmet, efter at have optaget de sidste programmer. 

"Sikke en rejse vi har været på med produktionen af 70 morgentræningsprogrammer siden 3. januar for DR1. Der har virkelig været mange gode ting ved at lave programmerne," skriver Rikke Hørlykke i opslaget på Instagram. 

Tak for muligheden

Rikke Hørlykke understreger, at noget af det bedste ved at lave programmet, har været at møde alle de mennesker, der har trænet sammen med hende.

 

Men særligt er hun også glad for den respons, hun har fået fra danskere, der har fulgt træningen hjemme i stuerne. 

Til slut vil Rikke Hørlykke bare gerne vise sin taknemlighed. 

"Tak til alle jer, der var modige nok til at besøge mig og lege med. Tak til de kompetente folk, jeg har lavet de her programmer sammen med i produktionen på DR - ikke mindst fordi de troede på, jeg kunne løfte opgaven og sørgede for alt omkring mig spillede," skriver hun. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Som seer er "Morgentræning" heldigvis ikke slut endnu, for Rikke Hørlykke har sammen med produktionen optaget forud. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden