5. feb. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Robert-succes til Herrens Veje: Det betyder så meget

Lars Mikkelsen.
Lars Mikkelsen.
Foto: Lars H. Laursen
Stor succes til DR-serien, ”Herrens Veje”, som vandt årets robertpriser for bedste mandlige og kvindelige hovedrolle samt for årets TV-serie.

”Herrens Veje” blev hurtigt en seermagnet, da den blev vist i efteråret.

Ikke mindst for det enestående skuespil.

Søndag aften blev det cementeret, da Lars Mikkelsen og Ann Eleonora Jørgensen vandt Robert-prisen for henholdsvis bedste mandlige og kvindelige hovedrolle i en TV-serie.

Lars Mikkelsen: Det betyder virkelig meget

- Det er altid rart at blive anerkendt for det, man laver, sagde Lars Mikkelsen ydmygt.

- Jeg synes, den her serie gør noget andet end så mange andre har gjort i et stykke tid. Den er ekstremt karakterbåret. Den tager fat i noget om eksistens og tro. Vi var alle sammen i tvivl om, om man overhovedet kunne gøre det, og det at folk kan se, at det var noget, det betyder virkelig meget, fortalte den dygtige skuespiller.

Ann Eleonora Jørgensen har lagt mange kræfter i det

Også hans kollega, Ann Eleonora Jørgensen var naturligvis glad for prisen.

- Jeg har lagt så mange kræfter i det her, og det gør man jo altid, men det er så dejligt, når der er nogen mennesker, der kan mærke det, man laver, fortalte skuespillerinden kort tid efter, hun havde fået overrakt prisen.

Udover de to dygtige hovedrolleindehavere, vandt hele holdet bag også en af de eftertragtede priser. "Herrens Veje" blev nemlig kåret til "Årets TV-serie".

Læs mere om: