Onsdag, 1. februar 2023 — af Karina Didriksen

Så du i hus til halsen? Sådan gik det med Stefans hus i Assens

Line Franck, Søren Vester og Dennis Lindequist.
Line Franck, Søren Vester og Dennis Lindequist. 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
I afsnit 6 af ”I hus til halsen” fik Stefan Knudsen hjælp af Søren Vester og Line Franck med at sælge sit hus.

I 15 år har Stefan Knudsen drømt om at komme af med sit lille byhus i Assens, men uden held. Derfor søgte han hjælp hos eksperterne fra DR’s ”I hus til halsen”.

Onsdag aften kunne fynboen følges i afsnit 6 af det populære boligprogram, hvor hans gode ven Tom også medvirkede.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stefan Knudsen købte huset for 18 år siden, men det havde været udlejet i mange år. Han flyttede tilbage dertil for fem år siden, efter han var blevet skilt fra moren til sine børn.

Han var tilbage i 2017 blevet ramt af en depression, og nu havde han brug for at komme videre i sit liv og få huset solgt.  

Stefan med vennen Tom fra "I hus til halsen". 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR

Prisen blev sat ned

Det 78 kvadratmeter store hus på to etager gennemgik en stor forvandling i DR-programmet, hvor han fik hjælp af trioen Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist.

Huset var oprindeligt udbudt til 750.000 kr., men Line Franck nedsatte prisen, og huset blev i oktober 2022 udbudt til 695.000 kr.

I slutningen af programmet blev der spolet to måneder frem, og her kom der en positiv melding fra ejendomsmægleren Line Franck.

- Stefans hus har nu været til salg i et par måneder. Der har været rigtig fin interesse, og der har været 5-6 fremvisninger. Der er en enkelt kunde, som er meget interesseret i huset, og som pt. er i dialog med banken om, hvorvidt huset skal købes eller ej, lød det fra Line Franck.

Dårligt nyt

Historien lød umiddelbart til at få en lykkelig slutning for fynboen Stefan Knudsen, men desværre er der nu dårligt nyt.

Den potentielle køber sprang fra, og det lille byhus i Assens er stadig til salg. Det fremgår af en boligannonce hos Nybolig, som kan ses ved at klikke her.

Stefans hus har været til salg i fire måneder til en pris på 699.000 kr.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden