Sæþór fra Den store bagedyst er i finalen: Derfor var han så overrasket

Frederik Haun og Sæþór Kristínsson

Frederik Haun og Sæþór Kristínsson

Foto: DR
Sæþór Kristínsson kunne slet ikke være i sin egen krop i semifinalen af "Den store bagedyst", da dommerne skulle afsløre, hvem der var gået videre til finalen.

Efter otte hæsblæsende uger er det lørdag aften blevet tid til, at årets vinder af ”Den store bagedyst” skal kåres.

I finalen skal Anelise, Frederik og Sæþór kæmpe om sejren, men sidstnævnte havde overhovedet ikke forestillet sig, at han kunne nå så langt i konkurrencen.

Troede han ville ryge ud 

- Det havde jeg aldrig nogensinde troet. Aldrig. Jeg tror, jeg har sagt det før, men jeg var nok én af dem, der havde mindst bageerfaring, da jeg meldte mig til. Jeg troede, jeg ville ryge ud som en af de første, så at ryge i finalen er helt sindssygt, fortæller Sæþór.

Semifinalen i sidste uge var uhyre tæt, og han var den sidste af de fire semifinalister, der fik at vide, at han var gået videre til finalen. Derfor sad han også helt ude på kanten af stolen, indtil det endelig blev afsløret, at han var årets sidste finalist.

- Det var forfærdeligt at være i. Jeg kunne ikke sidde på den stol, og det var også derfor, jeg sprang op. Jeg kunne ikke være i min krop. Jeg følte, det kunne gå alle veje, så det var ulideligt de fem minutter, vi skulle sidde der og vente.

Thomas fulgte spændt med 

Sæþór er kæreste med Thomas Evers Poulsen, der er kendt fra ”Vild med dans”, og han fulgte med spænding med fra sidelinjen i foråret, da Sejfor blev ved og ved med at gå videre i "Den store bagedyst". 

- På andendagen af optagedagene har jeg simpelthen ikke kunne lave noget. Jeg har været decideret dårlig for at finde ud af, om han var gået videre. Da han gik videre til finalen, lavede vi trailer til ”Vild med dans”. Jeg var så overrasket og glad, men man kunne ikke dele det med nogen, fortæller Thomas Evers Poulsen.

Men fra lørdag aften behøver ingen af dem længere at holde på nogen hemmeligheder, for da bliver det afsløret, hvem der vinder ”Den store bagedyst”, og det glæder de sig til.

Det samme gør sig gældende for Sæþórs ni-årige datter Gloria, der ser frem til, at vennerne i skolen stopper med at tale så meget om hendes far.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- De siger: ”Kan jeg få din fars autograf?” og ”Det er så vildt, at din far er med i ”Den store bagedyst”, fortæller Gloria.

Hele familien og Thomas’s niece Maddie var forleden inde at se den nye musical ”Nssebanden i julemandens land”, og lørdag aften skal de helt sikkert ligesom tusindvis af andre danskere se med, når der er finale i ”Den store bagedyst”.

Thomas Evers Poulsen, Sæþór Kristínsson samt Thomas' niece og Sæþórs datter Gloria.  
Foto: Mikael Rieck

Thomas Evers Poulsen, Sæþór Kristínsson samt Thomas' niece og Sæþórs datter Gloria. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden