4. feb. 2018
Af Karina Didriksen

Sarah Boberg om Broen: Jeg kommer til at savne det

Sarah Boberg.
Sarah Boberg.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Sarah Boberg har i fire sæsoner spillet politichefen Lillian i DR-serien ”Broen”, og det har været en fantastisk oplevelse for hende.

Det er omkring 10 år siden, at Sarah Boberg landede rollen som politichefen Lillian Larsen i DR-serien ”Broen”, og nu har hun spillet Saga Norén og Henrik Sabroes chef for sidste gang.

- Det er jo lidt mærkeligt, men jeg synes også, det er fint, for det har været en fuldstændig fantastisk og vidunderlig oplevelse, fortalte Sarah Boberg til gallapremieren på ”Broen” og tilføjede:

- Men jeg vil komme til at savne det, og jeg vil især komme til at savne svenskerne. Dem møder jeg jo ikke i overmorgen, de danske skuespillere møder man hele tiden.

Sarah Boberg: En velskrevet sæson

51-årige Sarah Boberg er yderst tilfreds med seriens fjerde og allersidste sæson.

- Jeg synes simpelthen, at den her sæson er så velskrevet, og den måde, den slutter på, er helt rigtig, fastslog skuespilleren, som de senere år både har arbejdet i Danmark og Sverige.

- Vi har været meget i Malmö, men jeg er en af dem, der også har fået lov til at være i Danmark, fordi min karakter jo arbejder på Politigården i København.

”Broen IIII” er på otte afsnit, og det sidste sendes søndag den 18. februar.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0252696.jpg
Foto: Jens Juncker/DR

Læs mere om: