Tirsdag, 5. maj 2020 — af Karina Didriksen

Se billederne: Phillip Faber siger farvel til den elskede musikstue

Phillip Faber.
Phillip Faber.
Foto: DR
I halvanden måned har Phillip Faber sendt morgensang fra en lille stue på Østerbro, men nu er han rykket over i DR Koncerthuset.

Da de trofaste tv-seerne tirsdag morgen tændte for fjernsynet for at synge morgensang med Phillip Faber, havde omgivelserne i DR-programmet ændret sig markant.

Mandag den 4. maj sendte Phillip Faber nemlig for sidste gang fra den elskede musikstue på Østerbro. Han er nu rykket over på sin gamle arbejdsplads, Koncerthuset i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Sidste morgensang i den lille stue. Kommer til at savne den tuba! Fra i morgen og frem til Sankt Hans sender vi fra et hyggeligt hjørne af DR Koncerthuset, skrev Phillip Faber mandag i et opslag på Instagram.

BILLED-BLADET har fået lov til at dele opslaget, hvor chefdirigenten for DR Pigekoret har lagt fire billeder op fra musikstuen. Klik på pilene for at se alle billeder.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Godt med luftforandring

Det var et glædeligt gensyn for 35-årige Phillip Faber, da han tirsdag vendte tilbage til Koncerthuset, hvor han normalt tilbringer mange timer med DR Pigekoret.

- Det er dejligt med lidt luftforandring, og så er det i nogle rammer jeg kender, fortæller Phillip Faber til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Men det var også lidt mærkeligt at sige farvel til min chefs stue, for den har jeg jo også fået et forhold til, mens vi har lavet "Morgensang".

Phillip Faber sender nu morgensang fra DR Koncerthuset.
Foto: Mikkel Suppras Kjeldsen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden