Fredag, 25. august 2017 - af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Aftenshowet-værterne tog selfie med Olsen-bandens bil

Ditte Haue
Ditte Haue
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Ditte Haue og Mette Bluhme Rieck har været til værtseminar på Nordisk Film, og her blev der mulighed for at tage en selfie med Olsen-bandens bil i baggrunden.

Onsdag i sidste uge kunne ”Aftenshowet”-værten Ditte Haue suge læring til sig under et værtseminar på Nordisk Film.

Sammen med kollegaen Mette Bluhme Rieck blev der dog tid til lidt sjov og pjank, da de to TV-værter stødte på Olsen-bandes bil i filmstudierne.

- Nordisk Film bød i dag indenfor. Vi fejrede det med sol, sodavand og selfie med Olsen-bandens bil, skriver hun på Facebook.

"Sporløs" har haft premiere

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses Ditte Haue og Mette Bluhme Rieck, mens de peger på den legendariske bil.

Ditte Haue, der netop har haft premiere på den nye sæson af ”Sporløs”, understreger da også, at begejstringen ingen ende ville tage.

Hun debuterede som vært for ”Aftenshowet” tilbage i 2016, og de to værtstjanser har hun efterfølgende kørt sideløbende med hinanden.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Ditte Haue blev syg af infektion

Denne dag fik hun og kollegaen altså nye input fra seminaret Værtsselskabet, og her blev der altså også tid til lidt nostalgi.

Ditte Haue var uheldig at blive syg af en infektion under TV-optagelserne til ”Sporløs” i Thailand, og hun blev efterfølgende indlagt ved sin hjemkomst.

Faktisk skulle ”Sporløs”-værten indlægges to gange, før hun var helt fri af den alvorlige tropeinfektion.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden