10. nov. 2018
Af Lisbeth Grube

SE BILLEDET: Bagedyst-Kirsten rørt til tårer i frieri

Kirsten Thur.
Kirsten Thur.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kirsten Thur, som deltog i ”Den store bagedyst” sidste år, skal giftes med kæresten Malte til juni.

De var på vej til Rom - og pludselig blev det til en romantisk rejse til Rom med ring på!

23-årige Kirsten Thur fra sidste års ”Den store bagedyst” er blevet friet til i lufthavnen af kæresten, Malte Pedersen på 26.

- En rejse som aldrig ender, skriver Kirsten til dette skønne Instagram-foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise.

https://imgix.billedbladet.dk/img_5130ny.jpg
Foto: Privat

- Vi elsker at rejse og plejer altid at tage et billede af, at vi er på vej. Så Malte fandt en sød kineser til at tage et foto, men bagefter gik han hen til en anden for at bede om flere billeder. Jeg tror, han lige skulle samle mod, for ved anden seance gik han ned på knæ foran mig og friede. Jeg blev så rørt og begyndte at tude og sagde selvfølgelig ja. Og så tog vi på en dejlig forlovelsesrejse til Rom, Napoli og Ischia, siger Kirsten til BILLED-BLADET.

- Det var en overraskelse for mig, men Malte havde planlagt frieriet i fire måneder. Helt efter traditionen havde han spurgt min far, og han havde fået fat i min farmors forlovelsesring, som jeg altid havde ønsket mig. Hun betød meget for mig, fortæller Kirsten.

https://imgix.billedbladet.dk/ny.jpg
Foto: Privat

Parret har netop besluttet, at brylluppet skal stå til juni næste år.

- Min far har et par cirkustelte, som vi har snakket om at sætte op. Det lille telt er perfekt til ceremonien, og Maltes far er organist og hans mor kirkesanger, så vi vil meget gerne, at de vil spille og synge. Et bryllup med telte, en masse lyskæder, sommer og natur, det er lige os. Jeg er hammerglad, og jeg kan ikke tænke på andet, udbryder nyforlovede Kirsten Thur.

Læs mere om: