Tirsdag, 10. juli 2018 - af Juliane Olsen

SE BILLEDET: DR-værter flytter i kollektiv med politiker

Esben Bjerre og Sisse Sejr-Nørgaard

Esben Bjerre og Sisse Sejr-Nørgaard

Foto: Lars H. Laursen
Radioværten og den tidligere Melodi Grand Prix-vært Esben Bjerre har valgt at flytte i kollektiv sammen med kæresten, en kollega og en politiker.

Det bliver bestemt ikke kedeligt hjemme hos den 31-årige DR-radiovært Esben Bjerre, for han flytter nemlig i kollektiv sammen med sin familie.

Familien består af kæresten, 35-årige Sisse Sejr-Nørgaard, der er tilknyttet DR3, og deres fireårige datter Elly, der kom til verden i sommeren 2014.

 

"Vi har flået os for livet. Men med de bedste venner og for et hus i hjertet af Nørrebro, så vi flår bare løs!", skriver Sisse Sejr-Nørgaard i en opdatering på Instagram.

DR-værter flytter sammen med politiker

Teksten er ledsaget af et billede, der viser Esben Bjerre i selskab med kæresten og datteren samt politiker Pernille Skipper og hendes familie.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

DR-kæresteparret flytter nemlig sammen med Enhedslisten-politikeren og hendes kæreste, DR-journalisten Oliver Routhe Skov, og deres datter, der blev født sidste efterår.

Indtil nu har Esben Bjerre og Sisse Sejr-Nørgaard boet på Vesterbro, men nu har de altså valgt at indrette deres familieliv sammen med venneparret.

Datteren kom uplanlagt

Esben Bjerre, der har været tidligere vært på Melodi Grand Prix, fandt sammen med Sisse Sejr-Nørgaard gennem deres fælles arbejdsplads for fem år siden.

At datteren kom til året efter var ikke planlagt, men beslutningen om at blive forældre sammen har de aldrig fortrudt.

Et opslag delt af Sisse Sejr (@sissesejr) den

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden