Mandag, 5. december 2016 - af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Kåre Quists søn cykler for første gang

Kåre Quist

Kåre Quist

Foto: Lars H. Laursen
TV Avisen-vært Kåre Quists søn Carl har lige lært at cykle, og det skulle selvfølgelig foreviges samt deles med følgerne på Facebook.

Den 45-årige TV Avisen-vært Kåre Quist har haft nok at se til på sin nyhedspind i forhold til den politiske situation i Danmark og på verdensplan.

Men privat er der sket endnu større ting, for TV-værtens lille søn Carl har lige lært at cykle, og det har selvfølgelig gjort far stolt.

- Men der ER også sket noget andet. Knægten er begyndt at cykle. En lille bitte smule…, skriver han på Facebook.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kåre Quist er stolt

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses treårige Carl Quist på sin lille cykel godt pakket ind i varmt tøj og hue.

Så til trods for, at Danmark har fået en ny regering og en masse nye ministre, så har der også været kilde til privat fascination.

LÆS MERE: Kåre Quist på besøg hos skrædderen

Kåre Quist er naturligt nok stolt af sin lille dreng, der altså har prøvet kræfter med sin lille børnecykel for første gang.

Carl Quist er startet i børnehave

Faktisk er Carl Quist genstand for mange af Kåre Quists opdateringer på Facebook, og han er naturligt nok meget optaget af drengens gøren og laden.

Kåre Quist har lige overstået en uges forsinket sommerferie, hvor han har kørt Carl Quist ind i børnehaven.

Også i denne anledning blev der delt et billede på Facebook, hvor Carl Quist havde fået en hjemmebagt bolle med fra børnehaven.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden