23. dec. 2022
Af Karina Didriksen

Se det søde billede: Danielle og Patrick fra Alene i vildmarken julehygger med sønnen

Danielle og Patrick
Danielle og Patrick
Foto: Hanne Juul
Tilbage i 2021 kunne Danielle Gregory og Patrick Bates opleves i DR-programmet ”Alene i vildmarken”. I år blev de forældre for første gang.

Sidste år kunne ægteparret Danielle Gregory og Patrick Bates opleves i DR1-programmet ”Alene i vildmarken”, og siden da er de blevet forældre til en lille dreng.

Noah kom til verden i den 18. juni 2022, og parret glæder sig nu til den første jul som en lille familie.

- Det føles helt surrealistisk og fantastisk, at han endelig er her. Julen har en stor betydning for os, så det bliver helt særligt at dele den med Noah, siger en glad Danielle til BILLED-BLADET.

Danielle og Patrick julehygger med lille Noah. 
Danielle og Patrick julehygger med lille Noah.
Foto: Privat

Dansk og engelsk julemad

Julen skal dog ikke holdes i Danmark, men i udlandet.

- Vi holder jul den 25. december, da jeg, Dani, er englænder, og Patrick er fra USA. I år skal vi fejre jul i England hos min mormor, fortæller Danielle og fortsætter:

- Vi åbner gaver efter morgenmaden, og så spiser vi julemaden til frokost. Vi skal have flæskesteg og alt, hvad der hører til. Vi spiser Christmas pudding til dessert, som man gør i England, og planen er, at jeg skal lave maden sammen med min mor.

I BILLED-BLADET nr. 51, der var på gaden den 21. december, kan du se læse om alle Årets Julebørn og se masser af søde billeder.

Læs mere om: