Fredag, 25. august 2017 - af Juliane Olsen

Se klippet: Derfor blev vejrværten væk på DR

Christian Cherry
Christian Cherry
Foto: Lars H. Laursen
I sidste uge skete der et lille kiks i forbindelse med TV Avisens vejrudsendelse, for vejrværten Christian Cherry var ikke helt klar til optagelse, da han skulle gå på.

Den 45-årige DR-vejrvært Christian Cherry er ellers altid på pletten, når vejrudsendelse skal afrapporteres fra studiet i DR Byen.

Men tirsdag i sidste uge måtte han altså haste ind i studiet, da TV Avisen-vært Kåre Quist lagde over til vejret, fordi han havde glemt, at det var tid til udsendelse.

Seerne har nok undret sig lidt over, hvad der koksede i studiet denne dag, men forklaringen lyder nu, at det var en kombination af tekniske problemer og særlige vejrforhold.

Computeren skal genstartes

- Det gjorde, at jeg var ekstra opmærksom på observationsdata helt frem til udsendelsen, siger Christian Cherry til BILLED-BLADET.

Vejrværten forklarer, at udsendelsens computer til tider skal genstartes lige inden, vejret går på, og det skete desværre i tirsdags.

Det kan nemlig godt tage sin tid at genindlæse de store datamængder, der bruges til at lave vejrkortene til udsendelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Christian Cherry skulle have været klar

Desuden var vejret helt ekstremt, fordi der var varsel om skybrud, kraftig regn og torden, og derfor var Christian Cherry ekstra opmærksom lige op til udsendelsen.

- I bakspejlets klare lys burde jeg nok have været helt klar tidligere, således at jeg havde bedre tid til at genstarte, hvis ikke computer og kort var ok, erkender vejrværten.

Men Kåre Quist formåede altså at holde den kørende, som det ses i klippet her, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, indtil Christian Cherry efter en kort pause tog plads ved vejrkortet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden