Søndag, 14. juni 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Se klippet: Peter Schmeichel sang morgensang med Phillip Faber

Sammensat billede af Phillip Faber og Peter Schmeichel
Sammensat billede af Phillip Faber og Peter Schmeichel
Foto: Mikkel Suppras Kjeldsen og Lars H. Laursen
Søndag morgen var der igen morgensang med Phillip Faber, som denne gang havde besøg af selveste Peter Schmeichel. Han sang Kim Larsens "Pianomand", som har en helt særlig betydning for ham.

Peter Schmeichel viste i mange år sit store talent på fodboldbanen, og søndag morgen kunne alle også få en smagsprøve på hans musikalske kunnen.

Peter Schmeichel var nemlig gæst hos Phillip Faber i dagens udgave af ”Morgensang” på DR1, og her fremførte han Kim Larsens nummer ”Pianomand”, som har en helt særlig betydning for fodboldlegenden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Peter Schmeichel har øvet sig på guitaren

”Jeg er jo barn af en musiker, og min far var jo professionel musiker uddannet på konservatoriet i Warszawa. Der var musik i vores hjem, og vi børn skulle spille et instrument. Jeg ville jo helst spille fodbold, så jeg fløj lidt mellem trommer, guitar og klaver for at tilfredsstille ham,” fortalte Peter Schmeichel i programmet.

Han har brugt coronatiden på at blive endnu bedre til at spille guitar, og så er det heller ikke første gang, han har sunget Kim Larsens ”Pianomand” foran andre.

Sang med sønnen til sit bryllup

Kort tid før Peter Schmeichel sidste år blev gift med Laura von Lindholm, døde hans far, men han blev mindet på en helt særlig måde til brylluppet.

”Da han var pianist, var det jo nærliggende at bruge den sang til at mindes ham og give ham en tilstedeværelse til vores bryllup. Jeg sang den sammen med min søn til brylluppet, så den betyder lidt,” fortalte den tidligere fodboldmålmand.

Kasper Schmeichel har flere gange vist sig som en mand, der ikke er bange for at give et nummer, og søndag morgen kunne man altså også se hans far, Peter Schmeichel, både spille og synge.

Se og hør hvordan det lød i klippet herunder.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden