Lørdag, 25. juli 2020 - af Ulrik Ulriksen

Se vejrværtens nye baby: Sund, smuk og stærk!

Louise Gade Sig
Louise Gade Sig
Foto: Aller Foto
Med et helt vidunderligt baby-portræt har DR’s vejrvært Louise Gade Sig markeret, at hun har fået en perfekt datter.

DR-vejrværten Louise Gade Sig nyder sommeren ekstra meget, for hun er nu mor til tre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter at have optrådt med voksende babybule på DR-skærmen den første del af sommeren gik Louise fra for at forberede sig til en fødsel, som forløb fint.

Louise Gade Sigs slutspurt

- Fødslen lod vente på sig, men da den først kom i gang, gik det som vanligt ret nemt og med en hurtig slutspurt, skriver den stolte mor på Instagram til et skønt portræt af sin perfekte datter, der vejede 3800 gram og målte 53 cm ved ankomsten til verden og til et liv i en kærlig familie.

- Lillesøster er her! Sund, smuk og stærk, skriver Louise Gade Sig også om sin skønne lillepige, som har blå øjne og mørkeblondt hår med rødt skær. 

Velkommen til verden

- Hun er den bedst tænkelige tilføjelse til vores familie. Velkommen til verden, skat. Vores mindste, store kærlighed, lyder det endelig på det vidunderlige Instagram-opslag, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe.

Vejrværten Louise Gade Sig og hendes mand Morten bor i Aarhus og har i forvejen døtrene Leonora og Madelin på fem og tre år,

Selvkørende piger

- Vores piger er relativt selvkørende nu, så vi bliver slået lidt hjem i Ludo, fordi vi får et helt hjælpeløst spædbarn. Det har vi gjort med åbne øjne, og vi kunne begge godt tænke os en stor familie, sagde Louise til BILLED-BLADET tidligere på sommeren.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden