Mandag, 29. juni 2020 — af Karina Didriksen

Silja Okking inviterer til morgensang

Silja Okking.
Silja Okking.
Foto: Birger Storm
Tv-værten Silja Okking byder seerne velkommen til ”Morgensang med Ramasjang” mandag formiddag og hele sommeren på DR1.

I sidste uge måtte seerne sige farvel til Phillip Faber og hans populære ”Morgensang” på DR1, men nu er der en ny mulighed for at synge med hjemme i stuerne.

Mandag den 29. juni inviterer Silja Okking nemlig børn og børnefamilier til at følge med i ”Morgensang med Ramasjang” på DR1.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I programmet skal den 36-årige tv-vært sammen med kendte børnefigurer fra Ramasjang og danske artister synge de allerbedste sange for børn fra den danske sangskat.

Alle er velkommen

- Jeg siger velkommen hver morgen fra et lille studie i DR Byen. Det, der bliver anderledes, er, at det er målrettet børnefamilierne og Ramasjang-målgruppen, men alle er selvfølgelig velkommen til at se med, fortæller Silja Okking til BILLED-BLADET.

Børnene kender i forvejen den 36-årige tv-vært fra Ramasjang-universet, og hun glæder sig til at lave det nye program.

- Jeg har en sangbaggrund og er egentlig sanger frem for alt. Det var jeg, inden jeg blev børnevært. Så det giver god mening, at det er mig, der skal gøre det, når det er for børnene, forklarer hun.

Et musikalsk hjem

Hvis efternavnet lyder velkendt, så er det fordi, at Silja Okking er datter af skuespilleren Jens Okking, som døde i 2018.

Hendes mor er den svenske danser og koreograf Catharina Nordlindh, og hun er vokset op i et musikalsk hjem.

”Morgensang med Ramasjang” får premiere på DR1 og DR Ramasjang mandag den 29. maj. Der synges alle ugens syv dage fra kl. 10.00-10.10 i skolernes sommerferie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden